سایت بندپی Bandpay.ir

شیرینی محلی و خوشمزه ” بورساق ” + طرز تهیه

سایت بندپی – بورساق از نان ها و شیرینی های محلی است که به علت داشتن شیر و تخم مرغ و آرد و… بسیار مقوی است که می توان در ماه مبارک رمضان به هنگام افطار آن را در کنار فرنی تدارک دیده و مصرف نمود.

ترکیب اصلی این نان محلی بسیار خوشمزه آرد، شکر، تخم مرغ، روغن، نمک و زردچوبه است.

مایه ای که برای بورساق تهیه و استفاده می شود را با تفاوت بسیار اندکی می توان کاملا شبیه مایه ی شیرینی محلی کوماج یا به تعبیر اهالی بندپی « کوماج مار » دانست که رنگی هم کاملا شبیه کوماج مار دارد با این تفاوت که بورساق در اندازه ی کوچکتر پخته می شود و شکر را به مخلوط خمیر شیرینی اضافه نمی کنند بلکه شکر بعد از پختن بورساق به کار برده می شود.

مواد لازم جهت تهیه بورساق :

شیر: یک پیمانه

آرد گندم: یک پیمانه

تخم مرغ: 2 عدد

شکر: ۱۰۰ گرم

نمک، زردچوبه، وانیل: به مقدار لازم

روغن: ۲ پیمانه برای سرخ کردن

طرز تهیه بورساق :

شیر را با تخم مرغ قاطی کرده خوب هم می‌زنیم، آرد را مرحله به مرحله اضافه می‌کنیم تا اندازه آن به دست بیاید.

نمک، زردچوبه و وانیل را هم ریخته خوب هم می‌زنیم تا یک خمیری که چسبندگی نداشته باشد به دست آید. اگر خمیر چسبندگی داشت کمی آرد اضافه می کنیم و اگر سفت بود کمی شیر به آن اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاید.

وقتی خمیر کاملا یکدست شد آن را در روغن داغ شده سرخ می کنیم و پس از اینکه از روغن درآوردیم؛ برای خوشمزه تر شدن رویش شکر می‌پاشیم.

دستور تهیه : حوا فیروزجایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌ها
آمار سایت
  • ۰
  • ۴۷
  • ۱,۰۰۸
  • ۳۲,۷۶۹
  • ۳۶۷,۷۸۷
  • ۸,۱۵۳,۱۱۸
  • ۱۰۵,۱۹۱
  • ۷۲۳
  • ۷,۳۳۳
  • ۱۹ مرداد, ۱۴۰۱